4 redenen om nú een statafel te kopen

Je ziet ze steeds vaker thuis, op het werk en in horecabedrijven: de statafel. Het gezelligste én meest gezonde meubel dat er is. Ideaal om aan te lunchen, te borrelen of te vergaderen. Kies voor een statafel van NJOJ en je haalt een oogverblindende statafel in huis. Onze tafels hebben een aluminium onderstel en een tafelblad van Europees hout. Supercool en erg duurzaam. Nog niet overtuigd? Wat dacht je van onderstaande 4 redenen:    

Staan is goed voor je gezondheid
We zitten wat af op een dag. In de auto, op het werk, aan tafel en dan nog even ‘s avonds op de bank. Wist jij dat zitten ook wel het nieuwe roken wordt genoemd? En dat is niet zonder reden. Mensen die zitten hebben namelijk een verhoogde kans op diabetes type-2 en vaatziekten. Staan daarentegen kent alleen maar voordelen. Het:

  • is goed voor je concentratievermogen
  • activeert je bloedcirculatie
  • verhoogt je mentale weerbaarheid
  • verkleint het risico op spierklachten
  • verbetert je prestaties
  • zorgt voor een actievere houding
  • verkleint de kans op overgewicht

De statafel van NJOJ stel jezelf samen
“Maar de meeste statafels vind ik niet mooi”. Nou, dan ken je de statafels van NJOJ nog niet. Deze stel je namelijk volledig zelf samen, van onderstel tot tafelblad. Als eerste heb je de keuze uit een blank aluminium onderstel en een matzwart gepoedercoat onderstel. Beide varianten zijn supersterk, maar ultralicht. Daarna kies je een tafelblad dat bij jouw interieur past. Kies je bijvoorbeeld voor een geheel zwart tafelblad van Okoume of toch de industriële statafel van Siberisch larikshout? Welke combinatie je ook maakt, er is altijd een statafel die je wél prachtig vindt. Wedden?

Alle tafels zijn multifunctioneel
Multifunctioneel? Ja, cool hé?! De tafels van NJOJ zijn allemaal voorzien van een ingenieus kliksysteem, waardoor je binnen een paar seconden de tafelpoten losmaakt. Bestel je naast de hoge tafelpoten ook een set lage tafelpoten? Dan maak je in een handomdraai een lage eettafel van je hoge statafel. Superhandig als je naast staand borrelen of lunchen ook ‘gewoon’ aan tafel wilt zitten.  

Statafels werken sfeerverhogend
We weten het; voor een goede sfeer heb je in de eerste plaats gezellige mensen nodig. Dat zit bij jou wel snor. Maar om de ambiance nóg ongedwongener te maken heb je écht een statafel nodig. Door een actieve, staande houding zijn mensen veel dynamischer en losser. Dit verhoogt de gezelligheid, waardoor je borrels, feestavonden of BBQ’s gegarandeerd legendarisch worden. 

Waar wacht je nog op? Check snel de collectie op NJOJBrandStore.nl of maak online een afspraak om de showroom te bezoeken. Je krijgt er geen spijt van!