FAQ

Algemeen


Op alle producten van NJOJ Living zit 3 jaar garantie.


De producten worden persoonlijk thuis afgeleverd door NJOJ Living. Er komt geen postbedrijf aan te pas. Ook montage is inbegrepen.


Als een product niet aan de wensen voldoet is het mogelijk om deze te retourneren tot 14 dagen na ontvangst. Wij ontvangen de producten graag in de originele verpakking retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Neem contact met ons op om de retourzending aan te melden. Het is niet mogelijk om maatwerk te retourneren.

Ja. De NJOJ Living showroom is gevestigd aan de Steenovenweg 19, 5708HN in Helmond. Deze is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Producten

Tafels zijn naast onze standaard modellen in veel verschillende maten en kleuren te bestellen. Bekijk onze maatwerkpagina voor meer informatie of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben verschillende accessoires beschikbaar voor een tafel: een draagtas om de poten overal mee naartoe te nemen, krukken om je set helemaal compleet te maken en NJOJ kussens van koeienhuid voor binnen of waterafstotende kunststof kussens voor buiten.