Dé musthave: een 4 Seasons bartafel!

De bartafel trend wil je niet missen. Hij verovert huiskamers, neemt zijn intrek op kantoor en ook buiten is hij onmisbaar. Maar wat maakt deze tafels zo uniek? Van guur weer in de winter tot zomers vol zon: 4-Seasons bartafels kunnen tegen ieder weerkundig stootje! 

Beleef de lente
In de lente trekken we met z’n allen naar buiten. Het fijne van een 4 seasons bartafel is het gemak waarmee je hem naar de tuin of het balkon verplaatst. Zo pak je aan de tafel de eerste zonnestralen mee onder het genot van een drankje. Woon je in een appartement of flat? Een bartafel kan gecustomized worden, zodat hij ook op jouw balkon past. No excuses dus!

NJOJ de zomer
Beleef een zomer als nooit tevoren. Geen enkele barbecue is nog hetzelfde wanneer jij je bartafel aanschuift. Je kunt er al jouw barbecue essentials op kwijt! Het enige wat nog ontbreekt is een lekker stuk vlees of vis én natuurlijk goed gezelschap. Ben jij niet zo van het barbecueën? Geniet dan van een heerlijk ontbijtje, borrel er een avond op los of vier verjaardagen aan de bartafel. Een flesje wijn of een koud biertje en jouw dag kan niet meer stuk. Klinkt goed hè? 

Ervaar de herfst
Ook in de herfst is een bartafel de perfecte uitkomst. De laatste zonnestralen schijnen en deze vitamines wil je graag meepakken. De herfst is niet het meest ideale seizoen gebruik te maken van een outdoor bartafel. Maar een 4 seasons tafel overleeft het buiten zeker! Mogelijk heb je een serre of overkapping? Dan sta of zit je warm genoeg voor een borrel, lunch of diner!

Voel de winter
Tijdens het koudste seizoen haal je een bartafel optioneel naar binnen. Dit hoeft overigens niet perse aangezien een 4 seasons bartafel prima buiten kan blijven staan. Maar waarschijnlijk maak je er binnen het meeste gebruik van. Zet je de tafel in huis? Kleed hem dan aan met leuke accessoires, zodat het een echte eyecatcher in huis is. Sfeer gegarandeerd! 

Ieder moment van het jaar: NJOJ
Is een 4-seasons bartafel wat voor jou? Je bemachtigt een exemplaar bij NJOJ Brand Store! Wij verkopen bartafels voor binnen- en buiten. Ga voor 365 dagen leefgenot en laat je inspireren in onze digitale showroom