4 tips voor een geslaagde vrijdagmiddagborrel!

Vrijdagmiddag 16:00: tijd voor een borrel! Na een drukke werkweek is iedereen toe aan een gezellige weekafsluiting. Een vrijmibo valt bij medewerkers ongetwijfeld in de smaak! Weet jij wat een uurtje afschakelen op vrijdag oplevert? We vertellen je er alles over!

Borrel voor een goede werksfeer
Een borrel rond de klok van vier uur is de perfecte start van het weekend. Even je werk links laten liggen en niet werkgerelateerde gesprekken voeren met collega’s. Een vrijdagmiddagborrel is dan ook meer dan alleen gezelligheid. Het geeft de teamgeest een boost én zorgt voor echte verbondenheid. Je hoeft natuurlijk niet iedere week een vrijmibo te organiseren. Eén keer in de maand is ook prima!

Leer je collega’s op een andere manier kennen
Je naaste collega’s ken je vaak het beste. Een vrijdagmiddagborrel biedt de gelegenheid om ook je andere collega’s beter te leren kennen. In een gezellige, ongedwongen setting is het ijs snel gebroken. Het is bewezen dat collega’s die regelmatig samen een drankje drinken, zich meer verbonden voelen. Op zoek naar een ijsbreker voor de vrijmibo? Denk dan eens aan een pubquiz. Dit zorgt gegarandeerd voor een goede sfeer!

Borrelen met collega's

Denk aan collega’s die naar huis moeten rijden
Niet iedereen woont dichtbij zijn of haar werk. Denk daarom ook aan collega’s die nog naar huis moeten rijden. Een vrijmibo wordt meestal geassocieerd met een biertje en een wijntje, maar een blikje fris doet het net zo goed. Alcohol is geen must en al helemaal geen voorwaarde voor een geslaagde vrijmibo! Haal naast drank ook een lekkere borrelplank en snacks in huis. Dan slaagt deze vrijdagmiddagborrel sowieso! 

Borrelen met NJOJ Brand Store
Heeft jouw bedrijf een kantine? Dit is de ideale plek voor een borrel! Met mooi weer kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de borrel buiten plaats te laten vinden. Zo is het, na een lange werkdag zittend achter je bureau, heerlijk om even te staan. Zie jij het wel zitten om serious business en fun samen te smelten in jouw organisatie? Check dan eens de digitale brochure van NJOJ Brand Store. Wie weet genieten jullie dan binnenkort ook van een geslaagde vrijmibo na een intense werkweek.