De voordelen van een inspirerende kantine op het werk

De kantine op het werk is de ruimte waar we naar toe lopen als we de benen willen strekken, drinken halen of even achter het beeldscherm vandaan willen. Mogelijk wordt hier zelfs vergaderd met collega’s. Op de werkplek van werknemers na dus één van de meest bezochte plekken in het gebouw. NJOJ Brand Store geeft vier redenen waarom de inrichting van een kantine extra aandacht verdient.

Even niets moeten
Het is goed voor medewerkers om een paar keer per dag achter de computer vandaan te komen. Even afschakelen zorgt voor meer ruimte in je hoofd en boost je focus. Een sfeervolle kantine levert hier een enorme bijdrage aan. Benieuwd hoe je zorgt voor een kantine vol inspiratie? Creëer levendige zithoeken, plaats vertier zoals een voetbaltafel of dartbord en top het geheel af met planten. Dan voelen mensen zich echt thuis! Aangezien medewerkers op een dag veel zitten, worden hangplekken om te staan zéér gewaardeerd. De tafels van NJOJ Brand Store zijn daarom erg in trek bij bedrijven. 

Een explosie aan ideeën
Wist jij dat de beste ideeën ontstaan als je even niets doet? En dat jouw ideeënbus al helemaal op volle toeren draait als je blijft staan tijdens dit moment van ontspanning? Lok dit uit door bartafels of statafels in de kantine te plaatsen. Even lekker rust voor de harde werkers, maar vervolgens wel weer helemaal opgeladen aan het werk. Ook tijdens een vergadering is staan een echte energizer. Het zorgt voor meer dynamiek en voorkomt slaapverwekkende sessies. Kies voor staan en voor energie met tafels van NJOJ Brand Store!

Er is meer dan werk
De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarmee bedoelen we dat hard werken ook beloond mag worden! Een borrel op vrijdagmiddag of een personeelsfeest is een mooie blijk van waardering. Het werk wordt neergelegd en je maakt tijd voor gezelligheid en verbinding. Wil je een losse sfeer creëren? Staan helpt! Collega’s lopen rond en komen eenvoudig met elkaar in contact. NJOJ the moment!

Gun jij jouw medewerkers een moment voor zichzelf? Laat ze regelmatig de focus verleggen van werk naar ontspanning en fun! Met tafels van NJOJ Brand Store investeer je niet alleen op het gebied van inspiratie en sfeer, maar ook in jouw mensen.