Zo matcht een bartafel perfect in een landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl: menig VTWONEN aanbidder is er helemaal weg van. Logisch, want er is niets fijner dan een beetje natuur en rust in huis. Deze trend blijft verrassend en vernieuwend, waardoor je de woonkamer onbeperkt kunt blijven stylen. Yes, precies wat we willen! Bij NJOJ Brand Store kiezen klanten met een voorkeur voor een landelijke look vaak voor bartafel Danny of Lars. Hoe laten zij deze lichthouten tafels tot hun recht komen in deze geliefde stijl? NJOJ ging op onderzoek uit! 

Houd de basis lekker puur
Dit geldt voor de muren en vloer van de kamer. Kies voor een natuurlijke verfkleur, neem behang met aardetinten of overweeg betonstuc tegen de muur. Zeker als je zwarte kozijnen hebt, geeft dit een weergaloos effect. Leg een vloer die juist net wat gewaagder is, bijvoorbeeld van visgraatparket of van marmertegels. Dit zal ook in jouw woning zeker niet misstaan. On to the next!     

Matching meubels
Moet dan alles wit, beige of natuurlijk kleuren? Het antwoord is NEE! Misschien vind je het wat gewaagd, maar grijsgroene, bruine, diepblauwe of terrakleurige zitmeubels zijn momenteel helemaal in. Ze combineren lekker met bijvoorbeeld rieten loungestoelen of gevlochten kastdeuren. De rest van de kasten en tafels bezitten wel weer die natuurlijke basis, bijvoorbeeld een robuuste houtlook. Dit maakt onze bartafels Danny of Lars zo aantrekkelijk in het geheel!  

Bartafel Danny en Arthur staan centraal!
Rondom tafels komen mensen samen. Daarom krijgen bartafels Danny en Lars vaak een centrale plek in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Kenmerkend is dus de natuurlijk houtlook, maar het mag ook niet ontbreken aan een stoer detail. Danny en Lars vervullen deze rol perfect met zwarte tafelpoten die strak afsteken tegen het robuuste lichthouten tafelblad.

It’s all about the details
We zijn aangekomen bij de finishing touch! Dit zijn leuke accessoires voor op jouw bartafel, maar ook om andere plekjes in de kamer te finetunen. Plantenmandjes van riet of vlechtwerk aan de muur zijn momenteel erg in trek. Ze geven in combinatie met ‘gedateerde’ spulletjes uit de kringloopwinkel en een paar mooie planten een heerlijk, rustgevend thuisgevoel.

Benieuwd of bartafel Danny of Lars ook een aanwinst is voor jouw landelijke woning? Maak dan een afspraak en bewonder ze real-life in onze showroom.