Maak jouw serre klaar voor het najaar

Langzaam nadert het einde van de zomer. In de avond is het al minder lang licht en het weer is te koud om langdurig buiten te zitten. Maar we hebben nog helemaal geen zin om binnen op de bank te ploffen. Mogelijk ben jij een geluksvogel met een serre aan huis? Met een beetje moeite stel je met deze ruimte het naderende najaar zolang mogelijk uit. Een tafel van NJOJ Brand Store speelt hier een boven verwachting grote rol in. Hoe? Dat lees je hier!    

Geniet optimaal van de najaarszon
In de zomer is een serre al snel te heet, maar in het najaar is het een genot. Je zit lekker beschut en hebt toch zicht op de tuin. De zon staat in september en oktober nog regelmatig op de ramen en verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Richt de serre zo in dat je direct kunt genieten van deze momenten zodra ze zich voordoen. Een loungeset of fauteuils zijn een goede keuze. Maar met een statafel of eettafel creëer je een fijne plek waar mensen kunnen samenkomen. NJOJ! 

Binnen, maar toch ook buiten
In een serre ben je binnen, maar het voelt toch nog als buiten. Je kijkt uit op je eigen tuin, maar bent niet afhankelijk van het weer. Al zittend aan jouw tafel van NJOJ Brand Store voel je de laatste zonnestralen van het jaar op je gezicht onder het genot van een lekkere kop koffie. Een paar dagen later aanschouw je samen met het gezin een fikse herfststorm, terwijl de eerste stamppot van het seizoen genuttigd wordt. Met een fijn ingerichte serre en door het veranderende klimaat trek je met een beetje geluk de zomer door tot het einde van oktober.  

Bartafel Lars serre

Creëer een plek voor jezelf
Iedereen is wel eens toe aan een momentje voor zichzelf. Dat geldt niet alleen voor drukke gezinnen, maar voor ieder individu. Een serre biedt uitkomst als je jezelf even wilt afzonderen van anderen. Het is wel zo prettig dat je serre al een comfortabele plek is als je rust zoekt. Zorg dus voor een opgeruimde plek, waar je heerlijk tot jezelf komt. Een kalme, landelijke inrichting kan hierbij helpen. Onze houten tafels staan door hun natuurlijke karakter perfect in een serre met uitzicht op de tuin.

Ga je de serre herinrichten of wordt er een serre aan jouw huis gebouwd? Wie weet vindt één van de tafels uit onze webshop een fijn plekje in jouw verlengstuk tussen huis en tuin!