Handige bartafels brengen meer sfeer in de sportkantine

De sportkantine is een fijne plek om een intensieve training of wedstrijd af te sluiten onder het genot van een hapje of drankje. Teambuilding is belangrijk! Naast een goede teamsfeer is ook de uitstraling van de kantine bepalend. Creëer daarom een fijne omgeving waar leden graag zijn. Voldoende zitplaatsen of hangplekken vormen de basis van een gezellige middag of avond. Lees hier hoe je met de tafels van NJOJ Brand Store de derde helft altijd wint. 

De warmte van thuis
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Als een ruimte er gezellig uitziet, lok je vanzelf meer mensen naar binnen. Er zijn twee keuzes: je gaat voor functionele meubels waar je simpelweg aan kunt staan of zitten óf je gaat voor een stijlvolle setting die warmte uitstraalt. Aan laatstgenoemde dragen de tafels van NJOJ Brand Store, door hun robuuste houtlook, een steentje bij. Het zal je niet verrassen dat er in een sfeervolle kantine meer en langer pilsjes getapt worden. Proost!   

Een brede selectie
Het gezelschap in een kantine varieert van jong tot oud. Dit betekent dat je met alle generaties rekening moet houden. Jongeren hebben er vaak geen moeite mee om aan bartafels of statafels te staan. Seniorenteams vinden het juist weer prettig om neer te ploffen op een stoel aan tafel. En vergeet ook de trouwe supporters op hoge leeftijd niet die zitcomfort nodig hebben. Wij voorzien in bartafels, statafels en eettafels in één en dezelfde stijl. Met NJOJ Brand Store stel je jouw eigen selectie samen! 

Een sterke wisselspeler
Een vereniging kent vele activiteiten, zoals trainingsavonden, wedstrijddagen, vergaderingen en feestavonden. Wel zo handig als je de inrichting van de kantine eenvoudig kunt aanpassen aan de situatie. Met meubels van NJOJ Brand Store is veelvuldig schuiven en sjouwen verleden tijd. Onze tafels hebben namelijk twee formaten tafelpoten: bartafellengte en eettafellengte. Zo verander je in één minuut de hoogte van deze multifunctionele tafels. Dat bespaart jouw club tijd en kosten! 

Eenvoudig een tandje bijzetten
Op sommige momenten is het in eerste instantie rustig in de kantine, maar ineens staat het vol met mensen, zoals in de rust van een wedstrijd. Tijd om op te schalen! Door een handig kliksysteem bouw je extra tafels van NJOJ Brand Store in één minuut op. Je bergt ze op een later moment net zo snel weer op. Aangezien je onze meubels kunt afbreken, nemen ze weinig opbergruimte in beslag. 

Een stevige basis voor iedere sportkantine
Vergelijk de tafels met een sportteam. Je investeert in een spelersgroep en je hebt daar vervolgens jaren profijt van. Voor de tafels van NJOJ Brand Store geldt hetzelfde. Ze zijn van hoge kwaliteit, zijn bestand tegen een stootje en door de coating verwijder je vuil eenvoudig met een doekje. De absolute hoofdklasse dus! 

Staat in jullie kantine saamhorigheid, kwaliteit en sfeer hoog in het vaandel? Kies dan voor het tijdloze interieur van NJOJ Brand Store. Game, set, match!