Voetbal kijken met NJOJ Brand Store

Het Eredivisie voetbal is weer in volle gang. Wekelijks schreeuwen supporters thuis of in het stadion hun favoriete club naar de overwinning. Het mooiste wat er is! Zeker met vrienden levert dit heerlijke voetbalavonden op. Wat jij mogelijk nog niet wist is dat tafels van NJOJ Brand Store en het voetbal net zo goed op elkaar ingespeeld zijn als een uiterst effectief aanvalsduo. In deze blog lees je waarom dat zo is!

Voetbal kijken met NJOJ Brand Store

Genieten met vrienden, familie of de buren
Een wedstrijd volgen met gezelschap is toch net wat gezelliger dan alleen kijken. Lekker discussiëren over het verloop van de wedstrijd, genieten van een aanval en soms klagen over slecht verdedigingswerk. Onder het genot van een drankje en lekkere versnaperingen levert dit gezellige momenten op. Een bartafel of statafel van NJOJ Brand Store sluit perfect aan bij deze setting. 

De beste stuurlui STAAN aan wal
Als het over voetbal gaat, kent Nederland vele coaches. En zoals we ook weten STAAN deze vaak aan wal ;). Tijdens een wedstrijd leven we intens mee met ons favoriete cluppie en de adrenaline stroomt door ons lijf. Rustig op je plek blijven zitten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zijn onze tafels zo waardevol. Je bepaalt zelf of je gaat staan of zitten.    

Bartafel EK

Komt dat schóóót!
Het komt regelmatig voor dat diep in blessuretijd alsnog de winnende treffer wordt gemaakt. Bij een late of mooie treffer is al menig bierglas omgevallen of gesneuveld. Niet gek, want de ontlading is vaak groot! Wist je dat de meeste tafels van NJOJ Brand Store bestand zijn tegen vuil en slijtage? Een aantal tafels zijn namelijk standaard gebeitst of geolied, en dus beschermd. Even met de vaatdoek erover en de tafel is weer als nieuw. Mocht de tafel nog niet standaard gebeitst of geolied zijn, dan kun je deze service alsnog bij ons aanvragen.

Je moet schieten anders kun je niet winnen (Johan Cruijff)
Cruijff heeft natuurlijk helemaal gelijk. Als je ergens voor wilt gaan, moet je stappen ondernemen. Bij voetbal is dat bijvoorbeeld een keer een schot van afstand wagen of vol voor de aanval kiezen. Wat betreft de tafels van NJOJ Brand Store is dat een kijkje nemen in onze online brochure of een bezoek brengen aan onze showroom. De juiste tactiek en opstelling is namelijk goud waard!