NJOJ Brand Store BBQ meubels maken grillen extra tasty

Opgelet Kamado bezitters! Vanaf nu wordt jouw barbecue completer dan ooit tevoren. Met trots introduceren wij namelijk onze nieuwe smaakmaker: het NJOJ Brand Store BBQ meubel. Lekker grillen aan de barbecue met hetzelfde comfort als koken in de keuken. Wil jij dat ook? Maak dan kennis met BBQ-meubels Arthur en Thijn.

Make your grilldream reality
Ben jij een gepassioneerde Kamado gebruiker? Dan gaat jouw uitrusting verder dan slechts een grill en tangen. Ook de thermometer, kolenstarter, skillet en pizzasteen zijn onmisbaar! Als bij jou regelmatig de kolen gloeien is het handig om deze must-haves op één plek te hebben. Dat doe je met onze BBQ-meubels Arthur en Thijn! Met keukenblad, opbergkast, plateaus, haken, snijplank én plaats voor de Kamado, wordt jouw BBQ-droom compleet!

BBQ-meubels met karakter
Houd jij écht van barbecueën? Dan wil je graag dat jouw buitenkeuken er net zo tasty uitziet als het stukje vlees dat van de grill komt. Met BBQ-meubels Arthur en Thijn zit je dan zeker goed! Beide varianten zijn maatwerk en vervaardigd uit natuurlijke houtsoorten. Dit maakt deze buitenmeubels van NJOJ Brand Store een karaktervolle aanvulling onder de overkapping, op het terras of een ander plek in de tuin.

Arthur: stoer, authentiek en smoky
Dit is de stoere variant van het NJOJ BBQ meubel. Arthur is gemaakt van antiek spoorbielzenhout. In combinatie met het zwarte staal van de (wiel)poten en de randen van het keukenblad, geeft dit een robuuste look. Het verbrande hout van de kastdeur is een match made in heaven naast de rokende Kamado. BBQ-meubel Arthur heeft een omvang van 180x70x90cm (LxBxH). Dat betekent dat er genoeg ruimte is om lekker jouw gang te gaan. 

Thijn: stijlvol, kwalitatief en natuurlijk
Met Thijn kies je voor stijlvol smoken. Dit BBQ meubel van NJOJ Brand Store heeft een bovenblad van massief suarhout. De rest is vervaardigd met gebeitst Siberisch larikshout. Deze houtcombinatie geeft de buitenkeuken een natuurlijke touch. Ook het formaat van Thijn is 180x70x90cm (LxBxH). Met dit BBQ meubel ben je nooit afhankelijk van het weer, want met haar verrijdbare wielenpoten zet je deze buitenkeuken overal neer! 

NJOJ Brand Store maakt barbecueën letterlijk grillin’ and chillin’: een beleving die van alle gemakken voorzien is. Wil jij Arthur en Thijn in het echt bewonderen? Kom deze sensatie zelf ervaren in onze showroom