Dé eettafel voor in een Scandinavisch interieur

Scandinavian style, oftewel minimalisme versus functionaliteit. Twee karaktereigenschappen die naadloos aansluiten op het ontwerp van de eettafels van NJOJ. Dankzij de strakke lijnen, de natuurlijke producten en het vakmanschap hebben alle eettafels van NJOJ Brand Store die typische Scandinavische uitstraling. Word ook verliefd en geef je interieur een stuk Dutch Design met Nordic Twist.

Op en top Scandinavisch wonen
De eethoek is in veel huishoudens het absolute middelpunt. Hier start je dag, voer je goede gesprekken en beleef je onvergetelijke avonden. Zo’n ruimte verdient gewoon een opvallend meubelstuk. Een eettafel van NJOJ bijvoorbeeld. Het tafelblad is gemaakt van duurzaam, Europees hardhout: hét ingrediënt voor een Scandinavisch interieur. Samen met het blanke aluminium onderstel, vormt het dé perfecte eettafel voor in elk Scandinavisch interieur. 

Tip! Zoek je een veelzijdige Scandinavische eettafel? Wat dacht je van eettafel Danny? Deze is gemaakt van geborsteld dennenhout en zet je zonder probleem ook buiten neer. Hij heeft dus niet alleen de Nordic Looks, ook qua functionaliteit past het perfect.

Nordic dining dankzij de juiste accessoires
De scandinavische woonstijl staat bekend om haar minimalisme. Weinig poespas dus. Maar dat wil niet zeggen dat je geen accessoires mag toevoegen aan je interieur. Sterker nog; met de juiste items maak je het plaatje compleet. Een set bijpassende eettafel stoelen met koeienhuid kussens bijvoorbeeld, of aluminium krukjes in verschillende kleuren. Maar ook de handige zwenkwielen, waardoor je de eettafel verrijdbaar maakt, passen uitstekend binnen het Scandinavische concept.

Scandinavische-inrichting-eettafel

Vol in het zicht, vol in het licht
De eettafels van NJOJ staan graag in de spotlights. Letterlijk en figuurlijk. Nóg zo’n overeenkomst met het Scandinavisch interieur. Hierin speelt licht namelijk een hele belangrijke rol. Houd hier dan ook zeker rekening mee als je de eettafel van NJOJ een prominente plek geeft in je Scandinavische inrichting. Met andere woorden: geef hem de plek die hij verdient. Bij voorkeur voor een groot raam of openslaande tuindeuren.  

Een maatwerk tafel in een uniek interieur
Geen Scandinavisch interieur is hetzelfde, dus ook de eettafel niet. Om toch die ene juiste eettafel te krijgen, heeft NJOJ een hoop verschillende modellen ontworpen in telkens andere houtsoorten. Een industrieel randje creëren? Ga dan voor het matzwarte onderstel. Ook die blend moeiteloos in een Scandinavisch interieur. De verschillende eettafels eerst met eigen ogen zien? Geen punt! In de showroom in Helmond staan alle modellen uitgestald. Kom eens langs en laat je verrassen!