Een eettafel op wielen. Waarom niet?!

Bureaus op wielen kennen we allemaal wel. Superhandig. Maar wist je dat er ook eettafels op wielen zijn? Enorm praktisch en ook stoer. Vooral als de wielen zijn gemonteerd onder de eettafels van NJOJ. Deze stoere tafels hebben van zichzelf al een industriële look, maar met de zwenkwielen maak je het plaatje compleet.

Ready, set, roll
Een eettafel verplaatsen was nog nooit zo makkelijk. Geen onhandig gedoe meer en een afgetraind lichaam is zeker niet nodig: één klein duwtje is genoeg. Ook de hulp van je partner is niet meer nodig om de tafel te verplaatsen. Je rijdt elke eettafel op wielen eenvoudig weg. Staat de tafel op de juiste plek? Zet de zwenkwielen op de rem en je eettafel kan geen kant meer uit.

Familie-eettafel

Zet je eettafel binnen en buiten neer 
De eettafels van NJOJ zet je overal neer, zowel binnen als buiten. Dit is mogelijk door het gebruik van een ijzersterk aluminium onderstel en gebeitst houten tafelblad. In de zomer rol je de eettafel zonder problemen naar buiten. Tijdens warme dagen geniet je aan de eettafel van een heerlijke bbq en in de winter biedt de eettafel met wielen knusheid in huis. That’s how we roll!

Dé eettafel voor in kantines en horeca
De handige zwenkwielen passen onder elke eettafel van NJOJ. Je klikt ze doodeenvoudig vast aan de poten. Ideaal voor eettafels die vaak verplaatst worden, zoals tafels in bedrijfskantines, sportverenigingen of horecazaken. Buiten de zwenkwielen haal je ook het tafelblad en het onderstel in een paar klikken los. Hierdoor is de tafel niet alleen verrijdbaar, maar ook eenvoudig op te bergen. Gedemonteerd neemt hij namelijk heel weinig plek in beslag.   

zwenkwielen-eettafel 

Stel je eettafel op wielen zelf samen
NJOJ Brand Store heeft een uitgebreid assortiment eettafels. Desondanks is het ook mogelijk om helemaal zelf je favoriete eettafel samen te stellen. Combineer naar hartelust en voeg verschillende accessoires toe. Kom je er niet helemaal uit of heb je een bijzondere wens? Neem dan contact op met de NJOJ Brand Store en vraag wat er zoal mogelijk is. 

Tip! Inspiratie opdoen? Download de gratis online brochure of breng eens een bezoek aan de showroom. Hier staan een aantal modellen voor je klaar. Zo ervaar jezelf het gemak en de veelzijdigheid van NJOJ.