Geniet 4 seasons van jouw eettafel

De eetkamertafel is hét centrale middelpunt van je huis. Hier start je de dag, geniet je van een lekkere lunch of diner en borrel je met vrienden en familie. Maar als het lekker weer is, wat doe je dan? Dat zit je het liefst buiten. Nou, omdat wij van NJOJ Brand Store vinden dat je op het gebied van tafelen geen concessies moet doen, hebben wij een eettafel ontworpen die binnen én buiten de show steelt. Zo geniet jij elk seizoen maximaal van je design tafel.

Proef elk seizoen met NJOJ
Nu horen we je denken “een 4 seasons eettafel?” Ja, dit lijkt op het eerste oog een gekke naam voor een eettafel. Want een eettafel gebruik je natúúrlijk het jaarrond. Wat wij hiermee bedoelen, is dat de eettafel gemaakt is van de beste materialen, waardoor je hem ook buiten kan gebruiken. Zodra het eerste zonnetje schijnt, geniet jij achter in de tuin aan je 4 seasons eettafel. Een plotselinge regenbui? De meeste modellen zijn gemaakt van Europese houtsoorten die hier prima tegen kunnen. Zorgeloos genieten van elk seizoen noemen we dat.

Blog-4-Seasons-eettafel-NJOJ-Brand-Store

Kwaliteit en gemak in één
Lastig, telkens je eettafel van binnen naar buiten verplaatsen? Nee hoor! De eettafels zijn namelijk zo samengesteld, dat ze niet alleen vederlicht zijn, maar ook volledig demontabel. Binnen een paar seconden klik je de vier aluminium tafelpoten los en is de eettafel gemakkelijk te tillen. Maar wanneer dat toch nog te zwaar blijkt, maak je de eettafel simpelweg verrijdbaar met de zwenkwielen van NJOJ. Je rijdt de tafel dan in je eentje de tuin in en uit.


Van 4 seasons eettafel naar bartafel
Over gemak gesproken, elke 4 seasons eettafel van NJOJ Brand Store is multifunctioneel. Naast de standaard tafelpoten zijn er namelijk ook lange tafelpoten verkrijgbaar. Deze klik je net zo makkelijk vast onder het houten tafelblad, waardoor je de eettafel ineens omtovert tot hoge bartafel of statafel. Zo gebruik je de 4 seasons eettafel optimaal en in elke situatie. Zie jij jezelf als staan? Gezellig borrelen of eten tijdens een feest of BBQ?


Voor elk huis een passende eettafel
Leuk natuurlijk, zo’n eettafel die je ook buiten in je tuin kunt zetten. Maar wat nu als je een kleine stadstuin hebt of een balkon? Ook dan is deze tafel uitermate geschikt. In de NJOJ Brand Store  stel je elke eettafel helemaal zelf samen. Je kiest niet alleen de kleur van de tafelpoten of het soort tafelblad, ook de afmeting bepaal jij. De kleinste eettafel is 70 cm breed. Een prima maat voor kleinere ruimtes, maar tóch plek genoeg om comfortabel aan te eten. Met andere woorden, ruimtegebrek is geen excuus! Helemaal omdat de eettafel demontabel is. Staat hij in de weg? Dan haal je hem gewoon uit elkaar. Gedemonteerd neemt hij amper ruimte in beslag. 


Ervaar de eettafel vóór je hem bestelt
Tegenwoordig kopen we bijna alles online, zelfs eettafels. Maar heel ideaal is dat eigenlijk helemaal niet. Je wilt zo’n 4 seasons eettafel waarschijnlijk eerst even met eigen ogen zien, voordat je er een koopt. Daarom is er een Helmond een showroom geopend, waar de tafels staan uitgestald. Wil je nog een stap verder gaan? NJOJ Brand Store heeft ook een mobiele showroom. We zetten dan één of meerdere eettafels bij jou thuis neer, zodat jij in je eigen omgeving een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd hoe dit precies werkt? Neem dan eens vrijblijvend contact  op of plan meteen een afspraak.