NJOJ Brand Store en landelijk wonen: match made in heaven!

Is de landelijke woonstijl ook zo geliefd bij jou? Bij ons in ieder geval wel! Een landelijk interieur straalt namelijk warmte en gezelligheid uit. Twee eigenschappen die we direct herkennen in de statafels van NJOJ. De natuurlijke materialen en warme kleuren van de NJOJ tafels passen perfect binnen deze woonstijl. Ze zorgen ervoor dat je huis écht als thuis aanvoelt. Twijfel je nog? We leggen je graag uit waarom landelijk wonen en NJOJ een match made in heaven is.

Mix and match landelijke kenmerken
Bij een landelijk interieur denken veel mensen al snel aan boerderij-achtige taferelen. Maar eigenlijk is er niet één specifiek element dat typerend is voor een landelijke stijl. Jij denkt misschien direct aan hout en stof, terwijl leer en gietijzer ook perfect binnen dat plaatje passen. De sleutelwoorden bij landelijk wonen zijn rust en eenheid. Dit krijg je door het kleurgebruik ingetogen te houden en het qua vormgeving niet té strak te maken. Daarbij mag je overigens best oude elementen verwerken op een moderne manier. Mix en match totdat je voor jou een goede balans vindt.

Wat zijn typisch landelijke materialen?
Het meest voorkomende materiaal in een landelijk interieur is hout. Veel van deze houtelementen zijn onbewerkt en dragen daarom net als NJOJ bij aan een duurzamere toekomst. Ook rotan, wol, katoen en linnen zijn materialen die je ongetwijfeld terugziet. Fijn toch, al die aaibare stoffen? Mede dankzij deze materialen vormt een landelijk interieur een knusse en zachte setting, waardoor jij je er al snel thuis voelt. 

Populierenhouten-tafel

Welke kleuren horen bij landelijk wonen?
De basiskleuren van landelijk wonen zijn voornamelijk wit, grijs, bruin en taupe. Waarschijnlijk valt het je al op, maar dit zijn dus echte natuurtinten. Daar laat de landelijke stijl zich dan ook zeker door inspireren. Ook zwart, donkergroen en donkerblauw zijn kleuren die vaak terugkomen, maar dan vooral op het gebied van accessoires. 

Het formaat van je meubels
Typisch voor een landelijke inrichting zijn grote, robuuste meubels. Een immense bank of een boomstamtafel bijvoorbeeld. Deze is de laatste jaren erg populair geworden, mede door zijn puurheid. Je ziet direct dat je écht hout in huis hebt en dat is natuurlijk hartstikke stoer. Zo is iedere tafel uniek, omdat ze nooit 100% glad en recht zijn. Bij NJOJ Brand Store hebben we ook zo’n geweldig exemplaar die we graag even in de spotlights zetten, namelijk statafel Cas! Het tafelblad is gemaakt van massief populierenhout en verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. En weet je wat het mooiste is? Bij NJOJ maken we jouw meubel ook graag op maat! Zo past elke tafel altijd en overal.  

Landelijk-wonen-Statafel

Accessoires maken je landelijke interieur af
Tot slot de kers op de taart: accessoires. Die mogen sowieso in geen enkel interieur ontbreken. Accessoires zorgen tenslotte voor een warme en knusse uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan vazen van aardewerk, schapenvachten als dekentjes en natuurlijk de juiste planten. Met de juiste combinatie staat je interieur er pico bello bij. Let op! Kies wel accessoires met natuurlijke tinten. Zo creëer je één geheel en straalt de ruimte even goed rust en sfeer uit.