Goed of slecht weer: met NJOJ Brand Store gaat ieder feestje door

Partytime! Al wekenlang kijk je ontzettend uit naar het door jou georganiseerde tuinfeest. De weersvoorspellingen zien er in de aanloop naar deze dag ook nog eens perfect uit. Niets staat deze topdag in de weg! Totdat je de dag ervoor Buienradar checkt en donkere wolken over het land ziet trekken... Alles lijkt letterlijk in het water te vallen. Behalve met de multifunctionele meubels van NJOJ Brand Store! Lees hier hoe je met onze bartafels en statafels de regenbuien omzeilt.

Rise and shine
Bij harde regenval is buiten feesten geen optie. Verplaats je het feest naar de woonkamer? De tafels van NJOJ Brand Store zijn binnen en buiten te gebruiken. Je klikt in één minuut een tafel uit elkaar en binnen zet je het geheel net zo snel weer in elkaar. Het weer is helaas niet flexibel, maar gelukkig zijn de tafels en jij dat wel!  

Gewichtsklasse: licht
Denk je nu: Maar hoe til ik het tafelblad van buiten naar binnen of vice versa? No problem, want we hebben ook tafelbladen in ons assortiment die voor één persoon draagbaar zijn. Uiteraard is het eenvoudiger om een blad met z’n tweeën te tillen. Kijk daarom één of meerdere genodigden even lief aan. Dan kan het feestje in een mum van tijd voortgezet worden. 

Waterproof
Valt er misschien een plaatselijke bui, maar zien de voorspellingen er verder prima uit? Met NJOJ Brand Store gaat het feest buiten door! Onze buitentafels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus gerust tijdens de regenbui blijven staan. Veeg de tafels daarna even droog en de gezelligheid kan weer verder gaan. 

Goodlooking
Bartafels en statafels van NJOJ Brand Store krijgen vanwege hun prachtige looks extra bonuspunten tijdens een feestje. De stijlvolle modellen passen schitterend in een natuurlijke omgeving zoals de tuin. En ook binnen maken de tafels jouw feestje helemaal compleet! Zet ten slotte nog leuke accessoires op de tafels en versier de rest van de tuin met bijvoorbeeld slingers of lampionnen. Let the party begin!

Heb jij een feestje in het verschiet en komen bartafels of statafels goed van pas? Bekijk hier welke tafel van NJOJ Brand Store mogelijk op jouw feestje gaat shinen!