Statafel bij Urban inrichting

De urban woonstijl is op dit moment helemaal ‘hot’ en trendy. De combinatie van stedelijk wonen, botanische invloeden en industriële accenten is niet meer weg te denken uit de hedendaagse woonkamers. Logisch, want levend groen past natuurlijk perfect bij de rauwe uitstraling van beton, hout en steigerbuizen.
Wat absoluut niet mag ontbreken in de Urban inrichting? Een op maat gemaakte statafel van NJOJ.

Waarom we blij worden van Urban Jungle
We verzinnen het niet: van veel planten word je bewezen blij. Het fleurt de boel op, zorgt voor een aangename geur en doet ons realiseren dat we onderdeel zijn van de natuur. Planten maken ons zorgzaam en geven rust in ons hectisch bestaan. Exact de reden dat Urban inrichting het nu zo goed doet. We halen dus veel kamerplanten in huis en passen onze meubels hierop aan. Natuurlijke grondstoffen vormen hierbij de leidraad en duurzaamheid staat voorop. 

urban-wonen-statafel

Geen of een kleine tuin? Creëer een gezond huis!
Jezelf omringen met groen geeft niet alleen een goed gevoel, het is ook nog eens gezond. Planten zuiveren tenslotte de lucht en zorgen voor een hoger zuurstofgehalte. Heb jij geen of slechts een kleine tuin, maar hunker je naar ‘natuur’? Dan is de Urban inrichting écht iets voor jou. Vooral wanneer je dit combineert met de statafel van NJOJ ben je super gezond bezig. Staan aan een tafel zorgt voor een actieve houding. Je bloed stroomt rond en de extra zuurstof van de planten bereiken beter je hoofd. Hierdoor ben je fitter, creatiever en vooral productiever. 

NJOJ loves nature
Wil je dolgraag een groene en gezonde inrichting? Dan mag dit uiteraard niet ten koste gaan van het milieu. Ben niet bang, de statafels van NJOJ zijn stuk voor stuk duurzaam en gemaakt van Europese houtsoorten en recyclebaar aluminium. Hierdoor gaan ze een levenlang mee en zijn ze volledig herbruikbaar. 

Urban-inrichting-tafels

Kies dé statafel die past binnen jouw Urban Jungle
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heb je nu de mogelijkheid om je statafel volledig zelf samen te stellen. Van onderstel tot tafelblad, van kleur tot houtsoort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan snel het assortiment statafels op de website van NJOJ Brand Store. Is dat lastig kiezen? Bezoek dan onze showroom in Helmond. Hier vind je een groot aantal statafels en kun je zelf voelen, ruiken en ervaren wat een statafel van NJOJ doet met je gemoed.