Een tafel op wielen is helemaal hot!

Tafels op wielen zien we steeds vaker voorbij komen. Het verplaatsen van een eet- of bartafel stelt zo helemaal niets meer voor. Wat maakt de NJOJ Brand Store tafel op wielen een musthave? Je leest het hier!

Ready, set, roll
Een tafel verplaatsen was nog nooit zo gemakkelijk. Geen onhandig gedoe meer en geen afgetraind lichaam benodigd: één duwtje is genoeg. Je rijdt de tafel overal heen én maakt poetsen een fluitje van een cent. Staat de tafel op de juiste plek? Zet de zwenkwielen op de rem en jouw tafel kan geen kant meer uit.

Indoor en outdoor 
Een tafel van NJOJ Brand Store kun je overal plaatsen! Als je kiest voor een tafel die geschikt is voor buiten, kun je jouw eettafel op wielen ook nog eens eenvoudig van binnen naar buiten rijden. Tijdens warme dagen geniet je aan de tafel van een heerlijke bbq en in de winter biedt de tafel knusheid in huis. That’s how we roll!

Maatwerk op wielen
Alle tafels van NJOJ Brand Store kunnen voorzien worden van zwenkwielen. Erg handig op een plek waar tafels vaak verplaatst worden, zoals in een kantine of horecagelegenheid. Staat de eettafel op de juiste plek? Dan zet je het heel eenvoudig op de rem. Gemak dient de mens met tafels van NJOJ Brand Store. 

Wil jij dat alles bij jou in huis op rolletjes loopt? Overweeg dan eens om een kijkje te nemen in onze showroom in Helmond! Wie weet rol jij naar buiten met een stijlvolle tafel op wielen, geheel passend bij jouw interieur.