Op vakantie in eigen tuin? Ga voor een bartafel!

Blijf jij deze zomer thuis? Dat hoeft verre van saai te zijn! Start met het creëren van een knusse plek in de tuin waar bourgondisch tafelen, ontspanning en gezelschap samenkomen. De trend die perfect in dit plaatje past is de outdoor bartafel. Wil jij ook het vakantiegevoel naar je tuin halen? Wij geven 4 redenen waarom een bartafel de perfecte aanvulling is voor jouw thuisvakantie.

Geniet van warme zomeravonden met familie of vrienden
Kijk jij ook altijd uit naar lange, warme zomeravonden? Lekker borrelen en eten in de tuin met vrienden of familie. We hebben allemaal wel een masterchef in ons midden die zich graag ontfermt over de barbecue. Samen met familie en vrienden maken jullie het gezellig rondom de outdoor bartafel; het stralende middelpunt van gezelligheid! En bij elke gelegenheid bepaal je zelf of je staat of zit. Zo is tijdens een borrel met vrienden staan goed voor de sfeer. Bij een etentje is het beter om barkrukken tevoorschijn te toveren. It’s up to you! 

Tip! Liever aan lage tafel zitten? Met een extra set tafelpoten tover jij je bartafel in een handomdraai om naar een lage eettafel.

Lok jezelf naar buiten
Vind jij het heerlijk om in huis mooie, stijlvolle hoeken te creëren? Dat kan buiten ook! Gebruik vrije dagen om het buitenterras of de ruimte onder een overkapping op te knappen. Een outdoor bartafel komt op deze plekken uitstekend tot haar recht. Naast functioneel, is het een ware blikvanger. Vooral bartafels met een robuuste houtlook passen perfect in een natuurlijke omgeving. Voeg daar barkrukken aan toe en kleed je knusse plek verder aan met mooie planten en accessoires voor de sfeer die bij jou past. Wedden dat jij niet meer uit je tuin weg te slaan bent?

Pop it up in a minute
Een outdoor bartafel is ideaal wanneer je bezoek krijgt. Mogelijk heb je liever niet dat de tafel standaard in de tuin of op het balkon staat. Gelukkig zijn er ook stijlvolle bartafels die je in een handomdraai opbouwt en afbreekt, zoals de tafels van NJOJ Brand Store. Dankzij een eenvoudig kliksysteem staan deze bartafels in 1 minuut omhoog en in vergelijkbare tijd breek je ze weer af. Het geheel neemt daardoor weinig plek in beslag in jouw schuur of garage. Super handig als je opbergruimte beperkt is! Toch gewoon buiten laten staan? Geen probleem. De tafels van NJOJ Brand Store zijn gebeitst en dus het hele jaar door beschermd tegen weer en wind.

Waan jezelf in buitenlandse sferen
Met temperaturen boven de 20 graden, een fijne buitenplek en wat creativiteit haal je eenvoudig buitenlandse sferen naar eigen tuin. Waan jezelf in Frankrijk met vers stokbrood van de bakker voor het ontbijt. Geniet van Italiaanse tradities met een heerlijke cappuccino in de vroege ochtend. Of nodig vrienden uit voor een Spaanse tapas avond. Met een NJOJ Brand Store bartafel van Europees hout is jouw vakantie in eigen tuin helemaal compleet. Laat de zomer maar komen!