Kom erachter welke bartafel bij jou past!

Je huis is je thuis. Juist daarom is het extra belangrijk dat jij je er prettig voelt, dat alles klopt. De tafels van NJOJ Brand Store maken jouw thuis helemaal compleet. Ga je voor chique, robuust, retro of ben je nog zoekende naar jouw ideale (bar)tafel? Geen zorgen! Wij zijn er voor je om deze keuzestress bij je weg te nemen. Met trots presenteren we een aantal van onze tafels met alle bijbehorende kenmerken en eigenschappen. Na het lezen van deze blog weet jij dus precies welke (bar)tafel perfect bij jou past!

Tafel Danny | Dennenhout
Laten we beginnen met onze klassieker Danny. Deze mooie bartafel blijft toch wel één van onze favorieten. Danny is gebeitst en daardoor uiterst geschikt voor langdurig buitengebruik. De neutrale kleur van het dennenhout maakt deze tafel tijdloos, waardoor hij in ieder interieur en in iedere tuin goed tot zijn recht komt. Zo maak je dus altijd een goede keuze door voor een Danny te gaan. Stijl hem af met het meer industriële aluminium frame of kies voor gepoedercoate matzwarte poten die helemaal van nu zijn.

Tafel Arthur | Oud spoorbielzen hout
Wauw, wat een eyecatcher is Arthur! Als je houdt van opvallen dan is de rustieke Arthur onmisbaar in jouw interieur. Arthur is gemaakt van oud spoorbielzen hout en is daarmee een tafel met een prachtig stukje historie. De planken hebben jarenlang op het treinspoor gelegen en de gaten van de bouten zie je nog steeds terug in deze tafel. De variatie aan kleur in het tafelblad zorgt voor een mooi contrast en onderscheidt zich daarmee van de andere tafels. Deze tafel geeft jouw interieur dus echt een eigenzinnige touch. En wil je het plaatje écht compleet hebben? Kleed de bijpassende barkrukken dan aan met onze handgemaakte koeienhuid kussens. Deze zien er stoer uit, zitten comfortabel en zijn daarnaast ook nog eens makkelijk te monteren. Ideaal toch?

Tafel Cas | Populierenhout
Ben jij wat minder van de strakke lijnen en ga jij graag voor een robuuste uitstraling? Overweeg dan om voor onze tafel Cas te gaan. Dit boomstam meubel is gemaakt van populierenhout en geschikt voor binnen gebruik. De kenmerkende boomstam vorm en grove noesten in de tafel zijn goed zichtbaar waardoor iedere tafel uniek is op zijn eigen manier. De tafel kan gecombineerd worden met meerdere woonstijlen zoals modern, industrieel én landelijk. Als jij op zoek bent naar een tafel met een stoer karakter, dan is Cas echt wat voor jou!

Customize je tafel!
Al onze tafelbladen zijn te bestellen in drie verschillende afmetingen (70 cm, 140 cm en 180 cm). Zit de gewenste afmeting er niet tussen? Toch liever wat langer, omdat je een groot gezin hebt? Of liever wat breder? Of een tafel op wielen? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om een op maat gemaakte tafel te creëren. Naast diverse tafelbladen en afmetingen, biedt NJOJ Brand Store ook verschillende sets aan tafelpoten om je tafel compleet te maken. Zo kun je kiezen voor originele aluminium poten, maar ook voor matzwarte gepoedercoate aluminium poten. Je kunt een set bartafelpoten of eettafelpoten bestellen. Of allebei. Zo tover je jouw bartafel eenvoudig om in een eettafel en vice versa.

Weet je nog niet zeker welke tafel bij jou past? Bekijk hier het complete assortiment aan (bar)tafels en plan vrijblijvend een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Helmond. Wil je liever dat wij met onze rijdende showroom bij jou aan huis komen? Dat kan natuurlijk ook. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Tot snel!